Nakskov-sukkerfabrik_russisk-delegation_520
Besøg på Nakskov sukkerfabrik af en russisk delegation fra Elets sukkerfabrik, oktober 2014


»Jeg og mine kolleger er meget tilfredse med vores rejse til Danmark. Den har været meget behagelig og produktiv. Tak til jer alle. Og selvfølgelig en særskilt tak til dig, Oxana, for din professionalisme, hyggeatmosfære og imødekommenhed under vores besøg.«

– Dmitriy Doronin, Vicedirektør for ”Agro-Chernozhemye”, Projektmanager for rekonstruktion af Elets sukkerfabrik


Få det meste ud af din forretningsrejse – undgå besvær og unødvendige forviklinger der skyldes sprogvanskeligheder.

Jeg tilbyder min assistance som rejseleder og guide i forbindelse med rejser til Rusland og de tidligere sovjetrepublikker. Du/I får hjælp til alt det praktiske, fx bestilling af flybilletter, hotel, taxa, visa osv. Så kan I fokusere på at opleve landet, og hvis det er en forretningsrejse koncentrere jer om det faglige. Uanset formålet med rejsen, så sørger jeg for, at du og dine medrejsende får en fantastisk og ukompliceret oplevelse.

Forretningsrejse eller kulturrejse til Rusland
Hvis du har brug for både russisk tolk og guide i forbindelse med en foranstående forretningsrejse eller kulturrejse til Rusland, så ring venligst til mig på 28 89 70 44. Så skræddersyr vi rejsen efter dine ønsker.

Oplev Danmark og København
Ønsker du at opleve Danmark og København, hjælper jeg også gerne. Jeg tilrettelægger dit besøg i Danmark, så du får en unik oplevelse og får det optimale ud af den tid, du har afsat.

russisk-delegation-i-Nyhavn_520
Med en russisk delegation i Nyhavn, 7. november 2014

Kontakt mig