Indtaling-af-stemme-for-Denico
Indtaling af en reklamefilm for Denico, Speakerbureauet, 10. juni 2015.


»Oxana har i flere år været vores foretrukne kvindelige russiske speaker. Hun er både meget dygtig og dedikeret til sit arbejde og også meget behagelig og fleksibel at arbejde sammen med. Vi har altid fået gode tilbagemeldinger fra vores kunder i forbindelse med Oxana, så jeg kan varmt anbefale hende.«

– Jens Albrectsen, leder af Speakerbureauet
www.stemmer.dk


Jeg har indtalt russisk stemme for bl.a. Volvo, Microsoft, Widex, Momondo og Danfoss.

Jeg indtaler stemme til fx:

  • Tv-reklamer
  • Film
  • Computer- og undervisningsprogrammer
  • Hjemmesider
  • Videopræsentationer
  • GPS-systemer

 

Kontakt mig

Hør min stemme på www.stemmer.dk – vælg Oxana i listen, lyt til dette klip hvor jeg indtaler en telefonmenu eller lyt til dette videoklip fra Momondo: